Clanul Douglas, la Disneyworld de Ziua Recunostintei! Uite ce bine arata Michael Douglas!


	Clanul Douglas, la Disneyworld de Ziua Recunostintei! Uite ce bine arata Michael Douglas!
Data: 25 Noiembrie 2010

Michael Douglas, cu semen clare de imbunatatire a starii lui de sanatate a dorit sa sarbatoreasca Ziua Recunostintei impreuna cu sotia lui, Catherine Zeta-Jones, si copiii lor, Dylan (10 ani) si Carys (7 ani), la Disneyworld, unde s-au intalnit cu Mickey si Minnie.
 

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, care au sarbatorit zece ani de casnicie saptamana trecuta, au hotarat sa trateze cu naturalete boala actorului, spre binele celor doi copii ai lor.

Cancerului nu-i pasa de cate Oscaruri am castigat  eu sau cati tipi duri am interpretat in filme. Pronosticul doctorilor este de recuperare in proportie de 70 sau 80%”, spune protagonistul din “Wall Street: Banii sunt facuti sa circule”.

Michael Douglas colaboreaza cu o fundatie pentru a strange fonduri destinate luptei impotriva cancerului.

Forta clanului Douglas este conferita, insa, de Kirk Douglas, care va implini 94 de ani pe 9 decembrie. De Ziua Recunostintei, Kirk si sotia sa, Anne, si-au pus manusi si sorturi rosii si au facut munca de voluntariat servind mancare intr-una dintre cele mai importante zile sarbatorita in familie, in Statele Unite.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies