Chris Brown, victima unei farse. Cantaretul s-a trezit din nou cu politia la usa lui


	Chris Brown, victima unei farse. Cantaretul s-a trezit din nou cu politia la usa lui
Citeste mai mult despre: Chris Brown, Rihanna,
Data: 22 Ianuarie 2013

Niste indivizi pusi pe glume au trimis politia din Hollywood la usa casei lui Chris Brown, dupa un apel fals la numarul unic de urgenta, scrie presa internationala.

Politistii au rascolit casa cantaretului, despre care se zvoneste ca ar fi din nou iubitul Rihannei, dar totul s-a dovedit a fi doar o farsa.

Brown s-a alaturat unei liste lungi de vedete, precum Justin Bieber, Ashton Kutcher sau Miley Cyrus, care s-au trezit in acelasi mod cu politia la usa casei lor.

Conform presei din SUA, o persoana neidentificata pana acum a sunat la 911, numarul unic de urgenta, pretinzand ca aude un cuplu certandu-se si luptandu-se in casa unde locuieste Chris Brown si ca unul dintre cei doi ar putea fi inarmat.

Politia din Los Angeles a ajuns imediat la adresa, a facut cercetari, dar nu a gasit nimic in neregula. Acum, oamenii legii vor sa dea de urma persoanei care a facut apelul fals, pentru ca i-a pus pe drumuri fara rost, punand in pericol oamenii care intr-adevar ar fi avut nevoie de ajutor.
 

Chris Brown, in varsta de 23 de ani, a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe Rihanna, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" si "Run It". Cel mai recent album al sau se intituleaza "F.A.M.E." si a fost produs de casa Jive Records.

Sursa: ABCNews

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies