Chef Florin Dumitrescu strange retete pentru o carte de bucate si iti dezvaluie cum se prepara o supa delicioasa de sezon


	Chef Florin Dumitrescu strange retete pentru o carte de bucate si iti dezvaluie cum se prepara o supa delicioasa de sezon
Citeste mai mult despre: Florin Dumitrescu, carte de bucate, retete,
Data: 16 Iulie 2012

Florin Dumitrescu a declarat ca isi doreste ca in viitorul apropiat sa lanseze o carte de bucate.

"Nu prea postez retete pentru ca sunt in pregatiri pentru o carte de bucate :). Dar astazi am facut pentru clientii Morgan La Dud o supa de porumb si daca tot m-ati rugat asa frumos va postez si reteta! :)", a scris el pe blogul sau.

Aceasta este si reteta recomandata de Chef Florin Dumitrescu:

Supa de porumb

Porumb proaspat 3 bucati

Ardei iute 1 bucata (daca nu este iute, adaugati chilli flakes

Ceapa verde 1 legatura

Supa de pui 2 litri (pentru supa de pui, fierbem 1 pui grill, cu legume radacinoase -morcovi, telina, ceapa. Puiul dupa ce l-ati fiert il puteti baga putin la cuptor si aveti 2 preparate ;)  )

Smantana pentru gatit 32% 1litru
 
Unt 200g
 
Dupa ce curatati porumbul si il spalati, il puneti la calit in unt, alaturi de ceapa verde si ardeiul iute. Dupa ce s-au calit bine, puneti supa de pui si lasati sa fiarba in jur de 30 de minute.

Incalziti smantana si o varsati peste supa de pui cu porumb (exista riscul ca smantana sa se taie in cazul in care o puneti rece peste ceva foarte fierbinte), amestecati si adaugati sare, piper si chilli flakes dupa gust . O mai lasati la foc mic sa dea intr-un clocot

Supa este gata pentru a fi mancata, dupa ce ii puneti si ceapa tocata marunt direct in bol!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies