Dupa un sezon incendiar al celui mai urmarit cooking show din Romania, finalul de an l-a prins pe Chef Adrian Hadean alaturi de familie si cei dragi.
Sarbatorile de iarna i-au adus Chef-ului liniste, odihna si momente nepretuite alaturi de familie. De Craciun, Adi a ales sa se relaxeze, asa ca pregatirea preparatelor traditionale nu a mai fost sarcina lui. Totusi, daca pentru masa de Craciun nu a gatit nimic, pentru petrecerea de Anul Nou nu s-a putut abtine si a gatit pork belly, ciorba de burta dupa reteta sotiei sale si o reteta revizuita a celebrelor oua umplute.
„Sarbatorile de iarna mi-au adus un dar nepretuit: prilej de tihna si multe clipe minunate alaturi de sotia mea si de fiul nostru. Am petrecut acasa, inconjurat de cei dragi. Momente mult asteptate, dupa un sezon destul de incarcat”, a declarat Chef Adrian Hadean. “Nu am neglijat nici miscarea in aer liber: am alergat aproape zilnic, am calarit prin padure, am facut plimbari lungi intre mese”, a mai adaugat acesta.
Chef Adrian Hadean nu a neglijat publicul amator de retete si a postat constant pe blogul personal (www.adihadean.ro) retetele unor preparate dedicate sarbatorilor de iarna care tocmai s-au incheiat. Feluri de mancare comune si simplu de pregatit, reinterpretate de Chef, se regasesc intr-o prezentare impecabila pe blogul acestuia. Eforturile sale nu au fost in zadar, in ultima zi a anului trecut inregistrand peste 100.000 de accesari ale blogului sau cu retete.