Cheeky Monica si Gabriela au zugravit cotetul porcilor la "Serviti, va rog!"

Cheeky Monica si Gabriela au zugravit cotetul porcilor la "Serviti, va rog!"
Data: 12 Iulie 2009
Surorile sexy de la Cheeky Girls au fost nu la figurat, ci la propriu la coada vacii si la copita porcului in editiile de vineri si sambata, 18 si 19 iulie, ale emisiunii \"Serviti, va rog!\" de la Pro Tv.

Provocatoarele surori gemene au stralucit si in noroi, desi nu au castigat  lupta cu treburile gospodaresti in care au intrat pentru a ajuta o familie nevoiasa sa mearga pentru prima data intr-o vacanta impreuna.

“Batalia” la smotru, curatenie, ingrijit copii, gatit, cosit, muls vaca, taiat lemne si alte dovezi de care trebuia sa dea dovada o gazda perfecta a unei pensiuni de munte s-a lasat cu scantei. Pe langa rivalitatea proverbiala intre Monica si Gabriela Irimia, pe ringul pensiunii “Serviti, va rog!” si-au etalat calitatile de gazda perfecta campionii Ionut Iftimoaie si Catalin Morosanu, care au facut tot ce le-a cerut Nea Marin Barbu pentru a cuceri clientii pensiunii. Catalin si Ionut  au demonstrat ca au maini nu numai puternice, ci si foarte iscusite la treburile gospodaresti, iar pumnii lor se pot schimba cat ai zice “Serviti, va rog!” in mangaieri pentru copiii de care au trebuit sa aiba grija la pensiune.

Desi au fost nevoite sa mearga pe pietre, sa coseasca, sa faca curatenie, sa zugraveasca, sa mulga vaca si sa gateasca, Monica si Gabriela Cheeky nu s-au dat jos de pe tocuri. Cochete si in cele mai neaose situatii, surorile au admis totusi ca in cotetul porcilor si in grajdul vacutei este mai bine sa fie incaltate in cizme de cauciuc. Nicio sarcina nu a fost prea grea pentru ambitioasele surori care nu s-au dat in laturi de la nimic din ce trebuie facut in pensiune. Odata intrate in hora de la “Serviti, va rog!”, Monica si Gabriela au muncit pe branci, au plans, s-au chinuit, dar nu au lasat treburile neterminate. Disciplinata pana in maduva oaselor, Monica Irimia, castigatoarea ultimului trofeu “Dansez pentru tine” de la Pro Tv au trecut la fapte cand Nea Marin le-a pus sa zugraveasca nici mai mult, nici mai putin decat cotetul porcilor. Cu porcii la picioarele ei, muscand-o de degete, Monica si-a facut datoria cu simtul raspunderii si zambetul pe buze, pentru ca in joc era de fapt bucuria unor copii si confortul clientilor pensiunii.

Si Gabriela a trecut proba curajului, cand Nea Marin i-a dat sarcina  de a taia o gaina si a o jumuli Pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, Gabriela a apelat la Catalin Morosanu sa taie gaina, insa de jumulit tot nu a scapat. Cu ochii in lacrimi, Gabriela a jumulit gaina din cap pana-n gherute si a pregatit-o pentru cina gustoasa pe care o meritau clientii pensiunii. Si cu vaca Stela s-a imprietenit Gabriela, mai ales ca a trebuit sa o mulga, numai ca asta a presupus sa imparta laptele cu vitelusul acesteia care-si cerea drepturile. Ca sa poata comunica mai usor cu animalele, Gabriela l-a botezat pe vitelus “Monica”, ca pe sora ei, ca sa-i vina mai usor sa-i vorbeasca si sa-l convinga sa-i dea si ei acces la ugerul mamei lui.

La “Serviti, va rog!”, vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv, nimic nu a  fost  imposibil, din moment ce Ionut Iftimoaie a alergat gainile, iar Catalin Morosanu a jucat rolul de bona a unor copilasi mici. Castigatorul samptamnii in treburile gospodaresti a fost Morosanu.

 

Modifică setările cookies