Cele mai tari 5 flashmoburi ever! Care iti place cel mai mult?


	Cele mai tari 5 flashmoburi ever! Care iti place cel mai mult?
Citeste mai mult despre: flashmob, Michael Jackson, Oprah Winfrey,
Data: 02 Iunie 2011

Nimic nu se compara cu un flash mob care inseamna ca un grup de oameni se aduna  si fara atentionare incep sa faca diverse activitati, cum ar fi: sa danseze, sa nu mai miste sau sa sa angajeze in orice alta preocupare. Mai jos iti propunem cinci flashmob-uri care au insemnat ceva si tu sa ne spui care iti place cel mai mult!

Frozen

In statia Grand Central 200 de oameni s-au adunat doar ca sa inghete pur si simplu indiferent de ceea ce faceau in momentul acela. Reactiile celor din jur sunt minunate. Uite mai jos cum s-a intamplat!

 

Flashmob englezesc

Nici englezii nu se lasa mai prejos si astfel firma T Mobile a organizat acest flashmob in statia Liverpool Street. Vezi mai jos cat de tare danseaza cei peste 200 de oameni.

 

Michael Jackson tribut

300 de dansatori din Stockholm s-au adunat pentru a dansa in memoria lui Michael Jackson. Grupul de dansatori au invatat pasii cu o ora si jumatate inainte de a face flash mob-ul. Vezi mai jos ce a iesit!

 

Oprah flashmob

Flashmob-ul urmator a fost realizat in Chicago si a fost realizat pentru a o surprinde pe celebra Oprah. In momentul in care Black Eyed Peas au urcat pe scena si au inceput sa cante piesa I Gotta Feelin’: o fata incepe sa danseze frenetic dupa care intreaga multime incepe sa danseze cu ea. Oprah a spus dupa ca este cel mai „cool” lucru pe care l-a vazut vreodata. Vezi mai jos de ce

 

Un altfel de flashmob

Tot americanii pot face lucruri uimitoare si au demonstrat-o prin faptul ca un grup de oameni a intrat la metrou si, ajunsi in vagoane, si-au dat jos pantalonii. Cel mai funny este sa urmaresti reactia oamenilor obisnuiti care nu stiau ce se intampla. Vezi mai jos!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies