Cele mai in voga modele de ochelari de soare FOTO

Cele mai in voga modele de ochelari de soare FOTO
Citeste mai mult despre: ochelari de soare, Katy Perry, Shakira,
Data: 07 Iulie 2010
Ochelarii de soare reprezinta mai mult decat un accesoriu. Iti protejeaza ochii si previn imbatranirea prematura. In plus, sunt extrem de cool si iti ofera un aer misterios.

Unul dintre cele mai ravnite modele ale acestui sezon sunt ochelarii de soare in doua culori, asa cum poarta Jennifer Lopez. Totodata, se mentine moda anilor ’80, cu rame patratoase, ca ale Shakirei, interpreta piesei "Waka Waka". Nu te feri de acest model, iti vor da un aer cool. Tot in centrul atentiei vei fi si cu niste ochelari inspirati din moda tinereasca, plina de culoare si de elemente haioase, asa cum sunt cei purtati de Drew Barrymore.

Iti place sa fii curajoasa si deosebita? Adopta stilul vintage, prin celebrii ochelari tip cat eyes, specific anilor ’50. Sunt purtati de unele dintre cele mai dorite femei din lume: Scarlett Johansson, Jessica Alba si Jessica Biel.

Stilul Wayfarer, vedeta sezonului trecut, se mentine in top si anul acesta, numai ca de data aceasta in doua culori. Katy Perry poarta un model alb-negru.
Daca preferi un look mai sofisticat, alege ramele mari, in culori neutre, potrivite oricarei tinute. Mischa Barton a purtat o astfel de pereche pe strazile Californiei.

Si bineinteles, nu uita de celebrii ochelari-aviator! Nu se va demoda niciodata!

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies