Cel mai citit site din Romania? www.sport.ro!


	Cel mai citit site din Romania? www.sport.ro!
Citeste mai mult despre: Romania, site, stiri, www.sport.ro,
Data: 04 Mai 2011

Cel mai vizitat site din .RO? www.sport.ro! Cel mai afisat site de continut? www.sport.ro! Cu record de afisari, www.sport.ro a fost in aprilie site-ul de sport cu cei mai multi vizitatori unici din Romania.

Cu 14.207.270 de vizite in luna aprilie, liderul www.sport.ro e in clasamentul publicat de SATI la 1,5 milioane de vizite distanta de locul 2, gsp.ro.

La capitolul afisari, www.sport.ro e lider intre site-urile de continut, cu peste 60 de milioane de afisari (cu 21 milioane mai mult decat gsp.ro), un nou record pentru online-ul romanesc. Vechiul record era detinut tot de www.sport.ro, cu peste 57 de milioane de vizite.

La situatia vizitatorilor unici publicata de SATI, www.sport.ro a strans cu 90.000 mai putin decat gsp.ro. Dupa ce in luna martie a avut aproape 1 milion de unici din afara Romaniei, doborind recorduri in Columbia, Mexic, Venezuela, Ecuador sau Pakistan, gsp.ro a inregistrat in aprilie recorduri de vizitatori unici in Croatia (63.339) sau Turcia (47.315). In Croatia de exemplu, gsp.ro a avut al 3-lea trafic al tarii intre site-urile de sport!

www.sport.ro
a fost in aprilie site-ul de sport cu cei mai multi useri din Romania, cu 1.455.390, fata de 1.392.347 cat a avut locul 2, gsp.ro.

Record istoric pe piata de site-uri de mobil

Romanii intra din ce in ce mai des pe net de pe telefonul mobil! Iar pragul de 1 milion de vizite intr-o singura luna pentru un mobisite a fost intrecut de m.sport.ro! Lider in 118 din primele 120 de zile ale lui 2011, m.sport.ro a depasit m.gsp.ro cu peste 1 milion de afisari in aprilie!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies