ACUM, la ProTV, cei 24 de concurenti intra in bucataria "MasterChef" si pleaca si in prima deplasare


	ACUM, la ProTV, cei 24 de concurenti intra in bucataria "MasterChef" si pleaca si in prima deplasare
Citeste mai mult despre: MasterChef,
Data: 02 Aprilie 2013

Au mai ramas 24 de concurenti, insa doar unul va fi MasterChef! Batalia talentelor culinare se strange saptamana aceasta pentru ca cei 24 de concurenti ramasi in cursa vor pasi pentru prima oara in bucataria “MasterChef”.

De la 20.30, pe ProTV, concurentii vad si simt pentru prima oara ce inseama sa intri in bucataria la care au visat atat de mult, dar si ce eforturi trebuie sa faca pentru a-si pastra locul in competitie. 

Cu emotie si uluire, concurentii vor pasi in bucataria “Masterchef”, unde isi vor lua in primire propriul banc de lucru si, cu emotie si uluire, vor descoperi camara plina de sute de ingrediente la care multi dintre ei doar visasera pana atunci.

Juratii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu ii vor intampina la fel de intransigenti si le vor atrage atentia ca de acum inainte fiecare greseala le va fi si mai aspru taxata prin eliminare.

Prima proba a serii, care pe multi ii va lasa cu gura cascata si le va stoarce chiar si cateva lacrimi, este Cutia Misterelor. Timp de 60 de minute, concurentii vor avea la dispozitie un ingredient-vedeta si multa imaginatie pentru a demonstra ca merita sa isi pastreze sortul. Ce ingredient surpriza vor descoperi cei 24 odata instalati la bancul de lucru si ce preparate minune vor avea de pregatit, veti afla in editia de maine, de la 20.30. 

Si daca dupa prima proba in bucatarie reactiile juratilor vor fi cu totul si cu totul neasteptate, concurentii vor avea parte si de o prima proba in deplasare, la munte, printre nameti de zapada, vant si frig, proba care nu vine singura, ci si cu mult neprevazut!  

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies