Ce planuri au vedetele de la "Dansez pentru tine" dupa terminarea concursului. Serban Copot, decis sa se inchida in casa


	Ce planuri au vedetele de la "Dansez pentru tine" dupa terminarea concursului. Serban Copot, decis sa se inchida in casa
Data: 25 Noiembrie 2012

Finala “Dansez pentru tine” se apropie cu pasi repezi, iar echipele ramase in concurs se antreneaza din greu, pe masura ce competitia devine din ce in ce mai stransa. Cu motoarele turate la maximum pe ultima suta de metri, vedetele stiu deja ce vor sa faca dupa ce show-ul ia sfarsit.

Chiar inainte de a parasi copetitia “Dansez pentru tine”, Serban Copot stia exact ce va face dupa ce va iesi din concurs, indiferent de data la care urma sa se intimple acest lucru. El e hotarat sa se inchida in casa doua zile cu baietelul sau pentru a recupera din timpul pe care l-au petrecut despartiti si apoi sa plece impreuna cu el si cu iubita sa intr-o mini-vacanta.

Oana Ionita viseaza si ea cu ochii deschisi la o vacanta in familie, spre deosebire de Max Dragomir, care nu are de gand sa isi ia nici macar o zi libera: ” Mi-am format un ritm din care nu vreau sa ies. Dupa ce termin emisiunea urmeaza multe concerte, alaturi de Smashed Mosquito, pe care trebuie sa le pregatesc cat mai bine”, a declarat artistul.

Nicoleta Luciu, fericita concurenta care a scapat de inca un duel, si-a facut deja planuri: dupa ce se termina “Dansez pentru tine”, vrea sa mearga la cumparaturi si sa se distreze  alaturi de Attila Hainer, partenerul ei, si Bogdan Boanta, coregraful lor.

Singura care nu si-a facut planuri inca este Roxana Ionescu, hotarata sa nu isi distraga atentia in vreun fel de la reprezentatiile pe care le are de pregatit: “Ma concentrez in totalitate pe ce se intampla in prezent”, spune voluptoasa blonda.

"Dansez pentru tine" este acum integral pe Voyo.ro

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies