Ce face Connect-R cand iese "cu baietii", iar fetele stau cuminti acasa


	Ce face Connect-R cand iese "cu baietii", iar fetele stau cuminti acasa
Citeste mai mult despre: Connect-R, Maya, Misha, Pepe,
Data: 24 Martie 2014

Proaspat sot si tatic, Connect-R este mai fericit ca niciodata. Din cand in cand, insa, isi permite sa se mai si distreze cu prietenii.

Connect-R a dat frau liber la distractie la terasa cu gasca de amici din lumea muzicala. Nu si-a uitat nici prietenii virtuali si a tinut sa dea noroc cu ei printr-o fotografie.

Cortes, Kappa si Connect-R

Artistul si-a mai invitat si alta data fanii in grupul sau de apropiati, cum ar fi atunci cand le-a impartasit o imagine personala, in care apare alaturi de viitorul sau nas de cununie, Pepe, pregatind un pui la rotisor.

Pepe si Connect-R

Stefan Mihalache si Mihaela Sotrocan, nimeni altii decat Connect-R si Misha, s-au casatorit civil in vara lui 2013, iar anul acesta urmeaza sa se casatoreasca religios. Nasi de nunta le vor fi Pepe si sotia acestuia, Raluca.

Connect-R are 31 de ani, Misha e cu aproape 10 ani mai tanara. Dragostea lor a fost fulgeratoare: au ajuns in fata ofiterului starii civile la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Apoi, au anuntat ca asteapta un bebelus, o fetita, pe care au decis sa o boteze Maya.

Maya si mamaia :)

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies