Ce crezi ca e in aceasta imagine? Aparitia care a uimit pe toata lumea: VIDEO


	Ce crezi ca e in aceasta imagine? Aparitia care a uimit pe toata lumea: VIDEO
Citeste mai mult despre: inedit, curiozitati,
Data: 11 Decembrie 2011

Cateva aparitii ce au fost surprinse pe cer in timpul zilei i-au uimit pe cei care au fost martori la spectacolul inedit.

Un spectacol de artificii care a avut loc in Doha, Qatar, a impresionat iubitorii de arta deoarece a avut loc in timpul zilei, scrie dailymail.co.uk.

Spectacolul, intitulat "Ceremonia neagra", a fost realizat de artistul chinez Cai Guo-Qiang, care este autorul jocului de artificii de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing. Pentru realizarea actualului proiect, artistul a colaborat cu familia Grucci, care realizeaza focul de artificii de pe 4 iulie din New York.

Desi alegerea luminii zilei pentru realizarea spectacolului este neobisnuita, folosirea fumului negru si in culori pastelate creeaza o imagine impresionanta.

Artistul a folosit 8.000 de obuze si a avut nevoie de doua luni de planificare pentru a realiza spectacolul care a durat cateva minute.

"Un spectacol in timpul zilei este neobisnuit pentru pirotehnisti. Fiecare element de aici a fost realizat special pentru acest spectacol", a declarat Felix Grucci, vicepresedintele companiei Grucci Fireworks.

Costurile spectacolului nu au fost dezvaluite, insa acestea au fost suportate de Autoritatea Muzeala din Qatar. MEDIAFAX

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies