Un impatimit al vacantelor petrecute pe mare, Catalin Scarlatescu si-a incarcat bateriile vara aceasta colindand insulele grecesti la bordul vasului.
Desi vacanta planuita din timp a inceput cu stangul, pentru ca juratul de la “MasterChef” a piedut avionul catre destinatia mult visata, in cele din urma peripluul pe mare s-a dovedit a fi expeditia perfecta pentru chef Scarlatescu.
“Am pierdut avionul, insa am reusit sa plec cu urmatoarea cursa, in aceeasi zi. Am zburat catre Turcia, in Bodrum, de unde am luat o barca impreuna cu prietenii mei si am pornit catre Insulele Dodecaneze”, marturiseste acesta.
Cel mai inedit moment al vacantei a fost popasul pe o insula nelocuita, unde juratul “MasterChef” si-a pus in practica talentele culinare si i-a rasfatat pe toti cu peste la gratar. “Avantajul unei vacante la bordul vasului este ca te poti opri oriunde poftesti. Asta am facut si noi si la un moment dat am poposit pe o insula nepopulata. Am facut un foc de tabara pe malul marii si am gatit peste. Tot acolo ne-am relaxat facand snorkeling”, povesteste Catalin.
In Rhodos, chef Scarlatescu spune ca a mancat cea mai buna mancare din toata vacanta de doua saptamani petrecuta in Grecia. “Am gasit acolo un local care m-a dat pe spate. In prima zi am stat de la 2 dupa-amiaza pana la miezul noptii acolo. Nu-mi venea sa mai plec. La restaurantul “La Barka” am mancat ceva fabulous, Kostas Rallis e artistul din bucatarie! Am mancat o specialitate pe baza de scoici, apoi vinete facute la cuptor, peste foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, insa m-a cucerit”, isi aminteste juratul de la ProTV.
In Patmos, pe urmele autorului Apocalipsei, Catalin Scarlatescu s-a lasat inspirat de cele mai exotice apusuri de soare, de vechea cetate, de Pestera Apocalipsei, dupa care a bifat si insula Simi, faimoasa prin bogatia de bureti naturali si pesti.