E sofisticata, ma! Vezi cum a venit imbracata Viorica din Clejani la Happy Hour, ca sa il sustina pe Maruta la primarie


	E sofisticata, ma! Vezi cum a venit imbracata Viorica din Clejani la Happy Hour, ca sa il sustina pe Maruta la primarie
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Catalin Maruta,
Data: 21 Mai 2012

Pentru ca Bucurestiul se afla in plina campanie electorala, Catalin Maruta e decis sa se joace de-a primarul! Prezentatorul ”Happy Hour” vrea sa transforme politica in divertisment si sa faca haz in stilu-i propriu, cu mult umor si ironia-i caracteristica.

Iata cum il sustin Clejanii pe Maruta in campania electorala:

Asadar, Maruta are de gand sa se joace de-a campania electorala, sa-si depuna o asa-zisa candidatura (fictiva, ce-i drept) si sa isi prezinte aventurile din cursa imaginara catre Primarie in 10 episoade difuzate saptamanal la ”Happy Hour”.

“Daca ma votati primar, o sa-mi fac casa noua cu gard nou. De fapt, va fac tuturor case noi, cu garduri noi. O sa va fac sa traiti happy!” a promis Catalin Maruta.

Vezi cum arata clipul electoral al celui mai haios candidat la primaria Capitalei:

Vedeta Pro Tv nu isi depunde de fapt nici o candidatura, insa impreuna cu echipa sa e decis sa se amuze: ca prieten al vedetelor are de gand sa le implice si pe acestea in campania sa, ca Prima Bona a Tarii, titlu pe care si l-a atras dupa aventurile traite in compania copiilor Nicoletei Luciu, Maruta se bazeaza pe proaspetele sau viitoarele mamici, dar si pe iubitorii de animale pentru ca de-a lungul timpului a aratat ca el respecta animalele, fie ca e vorba de gaini, oi, vaci sau magari. Pentru a atrage simpatia publicului, va promite cat mai multe stiind ca regula este: cine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita... votat!

Prezentatorul ”Happy Hour” vrea un oras mai frumos pentru cei ce-l urmaresc zilnic, astfel ca are de gand sa vopseasca bancile in... Happylica pentru ca toti locuitorii sa se poata simti ca o vedeta atunci cand ies la plimbare si sa se poata aseza in parc pe celebra canapea a lui Maruta!

Si pentru ca o campanie nu e completa fara slogan si imn, Catalin Maruta a avut grija si de acest aspect: sloganul ”Sa traiti happy! Maruta, un primar marca Happy Hour” va fi insotit si de un imn adecvat, interpretat de cine altcineva decat bandul emisiunii.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies