VIDEO. Cea mai COOL rabla a momentului! Sedinta foto inedita cu vedete, de 1 Decembrie


	VIDEO. Cea mai COOL rabla a momentului! Sedinta foto inedita cu vedete, de 1 Decembrie
Data: 01 Decembrie 2011

In editia speciala de Ziua Nationala, Catalin Maruta arata cum reusesc romanii sa isi puna la lucru talentul creativ si originalitatea, intr-o sedinta foto inedita.

De 1 Decembrie, la ”Happy Hour”, romani exceptionali, reprezentanti ai noii generatii, din domenii precum muzica, cinematografie, sport sau moda au devenit subiectul unei sedinte foto spectaculoase, intr-o rabla transformata intr-o adevarata opera de arta.

Artistul Costin Craioveanu si-a exersat talentul si curajul si a reusit sa realizeze o masina unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devine o decapotabila pictata in culorile drapelului national.


De 1 Decembrie, Catalin Maruta a sta de vorba in aceasta masina cu adevarat iesita din comn cu romani care exceleaza in domenii cu care toata tara se mandreste.

Valul tinerilor din noua generatie a conematografiei, Maria Dinulescu, Ada Condeeescu, George Pistereanu si Bogdan Dumitrache i-au povestit lui Maruta la ”Happy Hour” de ce iubesc ei Romania si cu ce realizari se mandresc, campioanele Romaniei la scrima si-au amintit extraordinarele emotii pe care le-au trait cand au adus acasa aurul si au ridicat drapelul tarii pe cea mai inalta treapta a podiumului, in vreme ce Inna a vorbit despre succesul romanesc in muzica, iar Mihai Albu despre cum poti face moda romaneasca la un nivel inalt.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies