Catalin Maruta dezvaluie care a fost cea mai sincera vedeta care a venit la "Happy Hour"


	Catalin Maruta dezvaluie care a fost cea mai sincera vedeta care a venit la "Happy Hour"
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Catalin Maruta,
Data: 18 Iulie 2013

Maruta a acordat un interviu in exclusivitate pentru protvmagazin.ro, in care a vorbit despre ce planuri are pentru aceasta vara si a facut cateva dezvaluiri din culisele emisiunii.

Pe 19 iulie, Catalin Maruta mai incheie un sezon plin de subiecte incendiare din emisiunea "Happy Hour". Prezentatorul a marturisit ca spera ca in ultima editie Alex Velea si Antonia sa recunoasca, oficial, ca sunt impreuna.

"Ca de obicei, vom avea o emisiune cu ceea ce e mai ”hot” in ziua respectiva. Ne-am obisnuit publicul sa primeasca vesti proaspete, exclusive, spumoase, cu tot ceea ce e la zi. Ca sa fiu sincer, sper sa incheiem fulminant, cu recunoasterea oficiala a relatiei dintre Alex si Antonia", a spus Maruta.

Tu si Catalin Maruta puteti pune la cale o surpriza pentru cel mai bun prieten al tau. Intra in aplicatia Friends LIKE ProTV ---> http://friends.protv.ro

El a mai dezvaluit si care vedeta dintre cele care au stat pe Happylica i s-a parut a fi cea mai sincera.

"Vedetele care vin la noi se impart, de regula, in doua categorii: cele care simt nevoia sa vorbeasca, sa spuna tot, sa-si ia de pe suflet o povara, si cele care vor sa vorbeasca, dar in asa fel incat sa cada in picioare ca pisica, sa nu aiba nimeni cu ce sa le agate, sa nu le tachineze ulterior. Ca sa dau un exemplu concludent, mie Mihai Traistariu mi s-a parut una dintre cele mai sincere persoane care au stat pe Happylica. E genul ”ce-i in gusa si-n capusa”, cum spune romanul. Apreciez naturaletea si ma straduiesc s-o promovez", a marturisit prezentatorul.

Cat despre planurile sale de vacanta, Catalin Maruta va incerca sa petreaca timpul liber alaturi de sotia sa, Andra, si de baietelul lor, David:

"Nu avem planuri batute-n cuie, dar am stabilit, in principiu, ca plecam cateva zile colo, cateva zile dincolo... Pe scurt, avem mai multe destinatii si in strainatate, si in Romania. Spania, Mamaia, Poiana Brasov si Portugalia nu vor lipsi din lista, cred, mai multe detalii cand ne intoarcem! Nu ne place sa ne facem proiecte riguroase dinainte, depinde si de David, si de multe alte lucruri. il vom lua si pe David, poate doar in anumite statiuni, care ar fi potrivite pentru el, sa vedem... Oricum, in ceea ce priveste destinatiile, trebuie sa ne mai sfatuim si cu prietenii, fiindca de cele mai multe ori nu plecam singuri".


Citeste interviul integral pe protvmagazin.ro

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies