Carmen Serban: O ora de cantat, de la 2.000 de euro in sus! Cum ti se pare?


	Carmen Serban: O ora de cantat, de la 2.000 de euro in sus! Cum ti se pare?
Citeste mai mult despre: Carmen Serban, farsa, Happy Hour, muzica, pizza,
Data: 02 Martie 2011

Carmen Serban a avut parte de o surpriza de proportii de ziua sa din partea echipei Happy Hour! Cantareata s-a trezit la usa cu 50 de cutii de pizza pe care nu le comandase, dar pe care curierul insista sa i le achite!

Carmen Serban nu s-a lasat impresionata prea mult, ba chiar l-a impins un pic pe baiatul cu pizza, in asa fel incat au cazut cateva cutii de pizza pe scari. Dupa ce l-a recunoscut pe Maruta, Carmen Serban a rasuflat usurata. Pana la urma, zecile de pizza au ajuns la vecinii de bloc ai cantaretei.

De ziua ei, Carmen a primit cadou de la Maruta un tort pe care era imprimat un permis de conducere, asta dupa ce cantaretei i-a fost suspendat permisul pentru a condus cu peste 100 km/h in localitate.

O ora de cantat cu mine costa de la 2.000 de euro in sus”, a declarat Carmen in emisiune, ca sa ii incurajeze pe toti cei care nu au apelat la ea pana acum, temandu-se ca ar fi “ prea scumpa”. “Sunt perceputa ca un artist scump, dar nu e adevarat. Asta fiindca tot apar la televizor si sunt foarte cunoscuta”, a spus ea.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies