Cand au urcat pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare e incredibil

Cand au urcat pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma. Ce s-a intamplat in secunda urmatoare e incredibil
Data: 01 Mai 2015

Cinci tineri indrazneti si cu zambetul pe buze au urcat pe scena de la "Britain's Got Talent" si au pus in scena in show care a facut publicul sa ovationeze de la inceput si pana la final.

Cand i-a vazut urcand pe scena, Simon Cowell a crezut ca asista la o gluma nu tocmai amuzanta deoarece cei cinci dansatori au parut un pic distrati in primele minute petrecute pe scena. Cu toate acestea, juriul le-a oferit sansa de a-si duce pana la final momentul si, cu siguranta, nu au regretat alegerea facuta. 

Citeste si: A topit inimile juratilor si a adus lacrimi in ochii publicului. Pentru el muzica inseamna totul: vezi un moment magic

Pe acordurile piesei "Uptown Funk" (Mark Ronson feat. Bruno Mars), cei cinci baieti au pus in scena o coregraife geniala, care i-a surprins atat pe jurati, cat si pe cei aflati in sala. 

Momentul culminant a venit atunci cand, dupa incheierea reprezentatiei si in aplauzele tuturor, Anthony McPartlin si Declan Donnelly - prezentatorii show-ului - au intrat in scena si au apasat butonul auriu. Celor cinci dansatori nu le-a venit sa creada ca au fost trimisi direct in semifinala show-ului "Britain's Got Talent". Cand au realizat ce se intampla, dansatorii au inceput sa faca salturi si piruete de bucurie. 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies