Brad Pitt si Angelina Jolie se pregatesc pentru cea mai frumoasa zi din viata lor


	Brad Pitt si Angelina Jolie se pregatesc pentru cea mai frumoasa zi din viata lor
Data: 05 August 2012

Brad Pitt se ocupa de pregatirile pentru casatoria sa cu Angelina Jolie, evenimentul urmand sa aiba loc in sudul Frantei, la sfarsitul lunii septembrie.

Brad Pitt a angajat o echipa care s-a deplasat la locuinta cuplului din sudul Frantei, unde s-a ocupat de aranjamentele de nunta, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Potrivit unor surse apropiate vedetelor, Brad Pitt insista sa se ocupe de toate detaliile ceremoniei si vrea ca "totul sa fie perfect".

"Angelina nu este preocupata de nunta; el este cel pentru care conteaza cel mai mult", a spus aceeasi sursa. "isi doreste ca locuinta lor sa fie terminata pana la momentul ceremoniei, desi celor apropiati nu le va pasa foarte mult", a adaugat aceeasi sursa.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Angelina Jolie si-a afisat pentru prima data in public inelul de logodna, in luna iulie, pe covorul rosu de la cea de-a 18-a editie a Festivalului de Film de la Sarajevo, la circa trei luni de la anuntul oficial al logodnei actritei cu partenerul ei de viata, Brad Pitt.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri, atât de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.


FOTO: GETTY IMAGES

MEDIAFAX

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies