Botinele pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Selena Gomez, pe niste tocuri ametitor de inalte

Botinele pe care putine femei ar reusi sa mearga. Cum a aparut Selena Gomez, pe niste tocuri ametitor de inalte
Citeste mai mult despre: Selena Gomez, botine, tocuri,
Data: 16 Octombrie 2015

Selena Gomez se afla intr-un turneu de promovare al celui mai recent album, Revival, ocazie cu care cantareata a participat la diverse show-uri si eveniment unde a impresionat cu aparitiile sale pline de stil, dar si cu coafura senzationala.

In urma cu ceva vreme, Selena Gomez a fost desfiintata din cauza noii siluete. Fosta vedeta Disney nu s-a lasat insa descurajata si a marcat aparitie sexy dupa aparitie sexy.

Citeste si: A taiat mai multe bucati de material intr-o forma circulara. Rezultatul final, un accesoriu spectaculos - VIDEO

Intr-una dintre aparitiile publice, Selena Gomez s-a imbracata intr-o camasa neagra si transparenta si intr-o pereche de jeansi stramti, cantareata a atars toate bliturile.

Indrazneata, ea a completat look-ul cu o pereche de botine ametitor de inalte, cu toc cui, pe care nu multe femei ar fi indraznit sa le poarte. Cu parul aranjat la perfectie si un machiaj natural, Selena a stralucit pur si simplu, demonstrandu-le criticilor ca arata senzational indiferent de numarul de kilograme indicat de cantar.

Vezi AICI mai multe imagini cu Selena Gomez!


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies