Bogdan Ota, romanul finalist la "Norvegienii au talent", aplaudat de 3.000 de bucuresteni


	Bogdan Ota, romanul finalist la "Norvegienii au talent", aplaudat de 3.000 de bucuresteni
Data: 19 Septembrie 2011

Bogdan Ota, pianistul roman devenit celebru in urma concursului "Norvegienii au talent", a concertat sambata seara, in Piata Constitutiei, in fata a circa 3.000 de persoane, care au fost incantate de prestatia artistului. Spectacolul a facut parte din manifestarile dedicate Zilelor Bucurestiului.

In Piata Constitutiei, Bogdan Ota a sustinut primul sau concert din Bucuresti, dar si primul concert din cariera lui alaturi de o orchestra, fapt care l-a facut sa fie foarte emotionat, mai ales ca in public s-au aflat si parintii artistului, scrie mediafax.ro. Artistul a fost aplaudat la scena deschisa, oamenii ridicandu-se in picioare dupa fiecare compozitie pe care a cantat-o.

Bogdan Ota este compozitorul si pianistul roman care a cucerit Norvegia datorita participarii sale la emisiunea "Norske talenter/ Norvegienii au talent". De altfel, el s-a clasat pe locul al doilea in finala competitiei "Norvegienii au talent", care a avut loc in 27 mai.

Zilele Bucurestiului se sarbatoresc anual, pe parcursul unui weekend, in jurul datei de 21 septembrie, cand, in 1459, a fost atestat pentru prima data orasul, intr-un act emis de Vlad Tepes.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies