Blonda lui Iri: "Columbeanu mi-a zis ca e obsedat de femei"

Blonda lui Iri: "Columbeanu mi-a zis ca e obsedat de femei"
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Irinel Columbeanu, Mariana Rosca,
Data: 13 Octombrie 2009
A devenit cunoscuta peste noapte ca \"blonda lui Iri\", dar ei ii place sa creada ca e \"blonda mamei, nu a lui Iri\". Se numeste Mariana Rosca, are 29 de ani si sustine sus si tare ca nu are nevoie nici de banii, nici de sentimentele lui Columbeanu. Doar e pe picioarele ei. Si ce picioare!

"Iri nu e barbat ca sa recunoasca tot ce s-a intamplat intre noi!" Asa declara Mariana Rosca, blonda care povesteste fara niciun fel de retineri cum si in ce fel a interactionat ea cu sotul Monicai Columbeanu. "M-a sarutat pe mana si apoi m-a sarutat la subrat. Am ramas socata, niciun barbat nu a mai facut asta pana acum. Mi-a spus ca e nimfoman, dar cum termenul nu se aplica decat pentru femei, nu si pentru barbati, a spus ca ii plac foarte mult femeile, e obsedat de femei. Mi-a zis sa mergem undeva doar noi doi, sa ne distram putin.” Acestea sunt amanuntele picante pe care Mariana le-a dezvaluit la Happy Hour.

Mariana Rosca are pareri foarte clare si despre relatia dintre Iri si Moni: "ce au construit Columbenii impreuna? Rasul lumii l-au construit.”  

Blonda lui Iri a tinut sa sublinieze ca nu are nevoie de niciun sprijin in viata, pentru ca se descurca singura. Ca sa nu existe nicio indoiala, a facut si inventarul averii ei: doua apartamente in valoare de trei milioane de dolari, doua masini de lux si un cont grasut in banca. Ce isi mai doreste de la viata? Un pictorial intr-o revista pentru barbati. Ca sa le dovedeasca tuturor ca este calificata pentru a-si atinge si acest scop, a facut o demonstratie de nuri si de dans in editia Happy After Hour. Mai precis, telespectatorii care au intrat pe internet dupa emisiunea transmisa la televizor s-au bucurat de blonda lui Iri asa cum nici Iri nu a avut parte: cu toate dotarile la vedere.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies