Blake Lively, in pragul dezastrului din cauza unor poze scandaloase! Vezi ce alte vedete au mai patit-o!


	Blake Lively, in pragul dezastrului din cauza unor poze scandaloase! Vezi ce alte vedete au mai patit-o!
Data: 01 Iunie 2011

Blake Lively, actrita care sustinea sus si tare ca pana la varsta de 23 nu a sarutat decat 3 barbati, isi pierde din credibilitate. S-a ales praful de imaginea ei de diva sexy, stilata si rafinata, dupa ce s-a pozat singura goala cu telefonul mobil. Cunoscuta pentru imaginea ei de fata cuminte, Blake socheaza cu un set de fotografii nud, care fac valva pe internet. Cei din staff-ul ei sustin ca pozele sunt trucate. Tu ce zici?

Blake Lively este un model pentru milioane de tinere din intreaga lume. A fost catalogata drept noua Sarah Jessica Parker pentru bunul sau gust in materie de moda si si-a castigat deja statutul de fashion icon.

Pana sa apara fotografiile buclucase, Blake avea o imagine curata, motiv pentru care a si devenit imaginea Chanel. Noua cucerire a lui Leonardo di Caprio vrea sa isi pastreze cu orice pret imaginea neparata si incearca din rasputeri sa convinga pe toata lumea ca pozele sunt trucate.

Intra pe www.perfecte.ro ca sa citesti despre acest scanda, precum si despre alte celebritati care au trecut prin situatii similare!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies