Bianca Slav, doua surprize la intoarcerea din Dubai. Cum a reactionat cand si-a vazut sotul dupa o saptamana

Citeste mai mult despre: Bianca Slav, Dubai, Victor Slav,
Data: 07 Noiembrie 2013

Bianca Dragusanu s-a intors miercuri dimineata din Dubai. La aeroport, a fost asteptata de sotul ei, Victor Slav, dar si de o multime de jurnalisti.

Ceea ce a surprins pe toata lumea a fost ca cei doi soti nu au parut atat de incantati de revedere, din moment ce nu s-au imbratisat si nu s-au sarutat nici macar pe obraz, chiar daca nu se mai vazusera de aproape o saptamana.

In schimb, Bianca a adus cu ea buchetul imens de trandafiri rosii pe care Victor Slav i l-a trimis la hotel, in urma cu cateva zile.

De asemenea, roscata si-a facut si o mica schimbare de look si a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare cu parul cret, un look pe care nu l-a mai avut de ceva timp incoace.

Cu cateva zile in urma, Bianca le-a aratat fanilor sai de pe Facebook si cadoul pe care l-a primit de la Victor: "As vrea sa am destule cuvinte sa pot descrie bucuria din sufletul meu acum, aici la aproximativ 4000 km de el...sunt gesturi care fac cat 1 milion de cuvinte...️ Love V" a scris luni Bianca Slav pe pagina ei de Facebook.


BLACK FRIDAY 2013: Cele mai tari laptopuri pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday

BLACK FRIDAY 2013: Televizoare cu pret redus de Black Friday. Care sunt cele mai bune oferte

BLACK FRIDAY 2013: Cele mai bune preturi pentru frigidere de Black Friday



Bianca a plecat recent in Dubai, fara sotul ei, pentru a scapa de scandalul care s-a iscat dupa ce s-a aflat ca a facut o intrerupere de sarcina.  Imediat au aparut si speculatiile. Victor Slav a tinut sa precizeze, insa, "La Maruta" ca el a fost cel care a trimis-o pe roscata in Dubai, sa se relaxeze si sa evite toate speculatiile care au luat nastere in jurul lor.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies