Bianca si Victor Slav, intr-o fotografie de zeci de mii de like-uri, plus mesajul care inchide gura tuturor rautaciosilor


	Bianca si Victor Slav, intr-o fotografie de zeci de mii de like-uri, plus mesajul care inchide gura tuturor rautaciosilor
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Bianca Slav, Victor Slav,
Data: 09 Octombrie 2013

Nici nu s-au incheiat bine comentariile privind nunta anului in Romania, ca Bianca si Victor Slav s-au vazut tarati intr-un nou scandal.

Invitata la un eveniment monden, Bianca s-a trezit ca prezentatorii ii citesc niste scrisori de la fostii iubiti, cu titlul de pamflet. Chiar daca nimic nu era adevarat, roscata s-a simtit jignita de acestea si a parasit val-vartej scena.

Insotita de sotul ei, Victor Slav, Bianca a plecat suparata din club. Aceasta atitudine le-a dat apa la moara carcotasilor, insa adevaratele probleme ale cuplului erau altele.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Bianca nu mai scapa de problemele pe care le are cu picioarele. Roscata si sotul ei se afla zilele acestea un Budapesta, unde ea a facut cateva controale.

Cei doi au plecat in Ungaria impreuna cu cele doua perechi de nasi. Potrivit emisiunii "La Maruta", Bianca a fost marti la medic, pentru a incerca sa scape de problemele la picioare, pe care le are de cand a luat bataie de la un fost iubit.

Bianca si sotul ei au postat o imagine pe Facebook, in care apar la un restaurant, iar mesajul este unul optimist.

"Noi suntem bine. Voi?", au scris ei pe reteaua de socializare.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies