Cel mai fierbinte duel la "Dansez pentru tine": Ce mesaje le-au transmis Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu fanilor ca sa le voteze


	Cel mai fierbinte duel la "Dansez pentru tine": Ce mesaje le-au transmis Bianca Dragusanu si Nicoleta Luciu fanilor ca sa le voteze
Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, duel, Jojo, Nicoleta Luciu,
Data: 16 Noiembrie 2012

Emisiunea este si pe voyo.ro.

Nicoleta Luciu si Attila Hainer si Bianca Dragusanu si Carol Soldea sunt protagonistii celui mai fierbinte duel. Cele doua vedete fac tot posibilul sa castige voturile publicului si se intrec in mesaje.

Show-ul "Dansez pentru tine" este ACUM integral pe voyo.ro

Astfel, Nicoleta Luciu s-a fotografiat impreuna cu partenerul sau si a postat pe pagina de Facebook poza insotita de mesajul: "Azi este o zi foarte grea... Am muncit si mai mult in aceasta saptamana! Va rugam sa ne votati, dati SMS cu textul Nicoleta la 1322, sa trecem de acest duel. Multumim".

Stiind ce inseamna sa faci parte din competitia "Dansez pentru tine", Jojo o sustine si ea pe Nicoleta Luciu si a postat pe Facebook un mesaj menit sa ii faca pe fani sa o voteze pe bruneta: "Dragii mei, in seara aceasta este nevoie de ajutorul vostru!!! Dati SMS la 1322 cu textul Nicoleta, pentru a salva echipa lui Bogdan Boanta de la duel! Nicoleta si Hainer va imbratiseaza si va multumesc!!!! Jojo"

Bianca Dragusanu le-a multumit si ea fanilor pentru incurajari si a tinut sa le transmita un mesaj celor care o barfesc: "Exista multe persoane care caracterizeaza un om fara sa-l cunoasca.M-am obisnuit deja cu acest gen de oameni care nu fac decat sa arate defapt cum sunt ei...Din fericire eu nu stiu sa barfesc, sa fiu invidioasa sau rea...dar,cand stii unele lucruri, e posibil sa vrei sa lupti in orice conditii...sau sa stii sa pierzi, cu demnitate, si cu sufletul impacat ca macar ai incercat.Stiu sa ignor, stiu sa cad, stiu sa ma ridic, stiu sa castig si sa pierd... Sunt pregatita,pt orice.Eu multumesc din toata inima mea,celor care m-au incurajat mereu...voi sunteti cei mai frumosi, multumesc".

Totul depinde numai si numai de tine: poti vota perechea favorita trimitand SMS la 1322 cu textul "Bianca", daca vrei ca echipa formata din Carol si Bianca sa mearga mai departe.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies