Bianca Dragusanu, "inca NU" divorteaza de Victor Slav. Anuntul facut "La Maruta"

Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, La Maruta, Victor Slav,
Data: 29 Ianuarie 2014

Intrebata "La Maruta" daca a depus actele de divort, Bianca Dragusanu a raspuns scurt si la obiect: "Inca nu".

Divortul anului in Romania ia o intorsatura neasteptata. Dupa ce Victor Slav a anuntat separarea sigura de Bianca Dragusanu, dupa un mariaj de numai 3 luni, se pare ca prezentatorul isi mai ia un  ragaz de gandire.

La fel face si Bianca Dragusanu, care a spus "La Maruta" ca "inca nu" a depus actele de divort, precizand: "Daca mai sunt sau nu cu Victor ne priveste doar pe noi, pe mine si pe Victor. Nu e un subiect de interes national".

Victor Slav a anuntat la inceputul lunii ianuarie ca va depune actele de divort dupa ce sotia lui a plecat la Paris si timp de cateva zile nu i-a mai raspuns la telefon. Ulterior, paparazzii au aflat ca roscata a avut o escapada orasul dragostei cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

La intoarcerea in tara, Bianca a avut reactii contradictorii: pe de o parte, a marturisit cu lacrimi in ochi ca isi regreta gestul si ca este dispusa sa faca orice pentru a obtine iertarea lui Victor, insa pe de alta parte a parut resemnata in fata unei eventuale separari.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies