Bazar monden! Andreea Balan, Inna, Bote, Pamela, Ronaldo si Tila Tequila!

Bazar monden! Andreea Balan, Inna, Bote, Pamela, Ronaldo si Tila Tequila!
Citeste mai mult despre: mondenitati, Andreea Balan,
Data: 17 Aprilie 2010
Andreea Balan il trimite pe Keo la cratita, Inna s-a imprietenit cu Van Damme, iar Pamela, Demi si Catherine arata de milioane, desi au peste 40 de ani. Vedetele nu ne lasa sa ne odihnim 24 de ore din 24, 7 zile din 7!

Andreea Balan a dezvaluit pentru www.stirileprotv.ro ca nu prea se poate lauda cu calitati de bucatareasa.Blonda e de patru ani cu Keo si au stabilit ca ea e cea care face piata, iar el e cel care sta la cratita. Iar pe masa lor sta des mancare cu origini asiatice, in special curry-ul thailandez.

Daca va intrebati ce mai fac baietii de la O-Zone, aflati ca sunt bine. Dan Balan si Arsenie stau mai mult la Chisinau, in timp ce Radu Sarbu s-a mutat de tot la Bucuresti, unde are sotie si copil. Radu are acum grija de alte proiecte, se pregateste si el de cantat si ne-a declarat in exclusivitate ca nu mai pastreaza legatura cu fostii colegi si nu ar mai canta in O-Zone, nici macar pentru bani. Oare pentru un milion de dolari s-ar ingropa securea razboiului?!

A fost saptamana in care am aflat si care sunt primii parteneri de platou pentru Radu Valcan, in noul proiect pentru Acasa TV. Radu o va avea ca iubita pe micul ecran pe Madalina Draghici, model international. Diana Dumitrescu, fosta Regina si Polixenia,  va fi… fata rea.

 

In sfera cuplurilor mondene a fost ceva agitatie si saptamana aceasta. Adelina, inca Varciu, ne-a luat pe toti prin surprindere si, precum intr-o telenovela, am aflat ca e gravida, dar ca nu poate sa pastreze copilul, pentru ca are o sarcina extrauterina. Divortul e inca pe rol.

Catalin Botezatu a reafirmat mesajul pe care il transmite deja de cateva sapatmani, desi multi spera ca se va razgandi. Designerul nu o mai vrea pe Bianca, despre care crede ca joaca teatru, dar nici nu stie daca va mai avea prea curand parte de iubire.

Vezi aici intregul bazar monden!

Modifică setările cookies