Barba impresionanta a lui Silviu Pasca imparte fanii in doua tabere. Cum arata acum fostul concurent de la "Vocea Romaniei"


	Barba impresionanta a lui Silviu Pasca imparte fanii in doua tabere. Cum arata acum fostul concurent de la "Vocea Romaniei"
Citeste mai mult despre: Silviu Pasca, barba,
Data: 05 Februarie 2014

La doi ani de la participarea sa la cel mai tare show muzical din Romania, Silviu Pasca este complet transformat datorita look-ului sau excentric.

De cateva luni bune,  fostul concurent de la "Vocea Romaniei" si-a lasat o barba de dimensiuni impresionante. Dupa cum era de asteptat, look-ul i-a surprins placut pe unii dintre fanii sai, in timp ce altii au fost de parere ca ii statea mai bine inainte. 

 

Vocea Romaniei revine la ProTV din 19 septembrie cu cel de-al patrulea sezon!


Asaltat de tot felul de sfaturi si dojeni, Silviu Pasca a simtit nevoia sa explice alegerea sa si sa le raspunda celor care il acuza ca nu este un model bun pentru cei mai tineri. 


 

 


"Ma cearta lumea.. literalmente si direct, pentru ca .. aparent.. barba mea e "un factor inspirational pentru tineri, care-n ziua de azi sunt foarte impresionabili" !!!
Eu sunt de parere ca oamenii trebuie sa se simta liberi sa-si exprime trairile, sa fie exact asa cum isi doresc.. sa nu se simta constransi sa se-ncadreze-ntrun tipar.. si WTF.. daca din 10, cate unu-si lasa barba, pentru ca asa se simte el bine.. pai bravo lui.. bravo lui ca indrazneste si bravo lui ca-i creste !! Pentru ca.. you don't choose the beard.. the beard chooses you !!(ar zice vreun intelept batran)"
asa suna mesajul publicat pe pagina de Facebook a lui Silviu Pasca.

 

De cand a participat la "Vocea Romaniei", Silviu Pasca a fost remarcat rapid de Smiley, care l-a luat la HaHaHa Production. Artistul are foarte multe concerte saptamanal, in diferite cluburi din Bucuresti.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies