Baiat regasit dupa 19 ani! Afla povestea lui incredibila!


	Baiat regasit dupa 19 ani! Afla povestea lui incredibila!
Citeste mai mult despre: poveste, adoptie, drama, legislatie, parinti,
Data: 25 Mai 2011

Un cuplu de chinezi, Li Xuwen si sotia lui, Fu Guihua, si-au pierdut baiatul in 1992, pe cand acesta avea cinci ani, intr-o piata din Nankin, iar acum au descoperit ca fiul lor a fost infiat de o pereche din Statele Unite, dupa cum relateaza cotidianul “China Daily”.

Timp de aproape doua decenii, cei doi soti si-au cautat fara incetare fiul, insa abia in urma cu patru ani au gasit o pista care le-a permis sa-i dea de urma. Atunci, au aflat ca o sectie de politie din Nankin a facut cercetari la un caz cu un copil pierdut la aceeasi data cu aceea cand si-au pierdut ei baiatul.

Dupa ce au trecut mai multe zile in care copilul nu a fost revendicat, cei de la sectia de politie l-au dus pe baiat la un centru pentru copiii abandonati, de unde a fost adoptat in 1995 de un cuplu de americani.

Baiatul, care este acum student, refuza sa le vorbeasca parintilor biologici, deoarece crede ca l-au abandonat.
Parintii baiatului spera ca intr-o buna zi sa il intalneasca si sa ii explice ca nu a fost abandonat intentionat si ca l-au cautat aproape 20 de ani.

Statele Unite si Spania sunt principalele tari care adopta copii chinezi, mai ales fetite in ultimii ani, iar timpul de asteptare a sporit, spre deznadejdea cuplurilor de parinti adoptivi, prioritate avand cuplurile din China, conform legislatiei actuale.


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies