Au inceput preselectiile pentru "MasterChef" si "Vocea Romaniei"


	Au inceput preselectiile pentru "MasterChef" si "Vocea Romaniei"
Citeste mai mult despre: MasterChef, preselectii, Vocea Romaniei,
Data: 11 Iunie 2014

Noile sezoane "MasterChef" si "Vocea Romaniei" se anunta a fi foarte incintante, drept dovada fiind numarul mare de persoane prezente la prima runda de preselectii din Cluj-Napoca. Sambata, 7 iunie, s-au desfasurat preselectiile pentru al cincilea sezon "MasterChef", iar duminica, 8 iunie, muzica si buna dispozitie au pus stapanire pe Cluj, in timpul auditiilor pentru sezonul “Vocea Romaniei” din toamna.

Prima oprire a caravanei “MasterChef” a fost Ardealul, unde oamenii sunt recunoscuti pentru preparatele gustoase si pentru talentul culinar desavarsit. Nu numai locuitorii din Cluj-Napoca s-au prezentat la preselectii, ci si persoanele din zonele invecinate, dornice sa-si demonstreze calitatile in cadrul show-ul “MasterChef”.

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te la Masterchef!

Duminica, caravana “Vocea Romȃniei” a atras pasionatii de muzica transilvaneni la preselectiile desfasurate pana tarziu in noapte. Repetandu-si piesele la chitara, exersand vocalize sau cantand in grup, alaturi de ceilalti concurenti, participantii si-au asteptat rabdatori randul, pentru a arata de ce merita sa fie urmatoarea “Voce a Romaniei”.

Preselectiile pentru al cincilea sezon “MasterChef” si al patrulea sezon “Vocea Romaniei” au adunat sute de oameni talentati, dornici de afirmare. Romanii nu inceteaza sa uimesca prin abilitatile lor, asa ca noi talente asteapta sa fie descoperite de-a lungul tarii.

Caravana "Vocea Romaniei" a inceput preselectiile pentru un nou sezon al competitiei de la ProTV. Doar vocea conteaza! Inscrie-te acum  

Caravanele celor doua emisiuni au avut parte de multe prezente inedite pe care le veti putea urmari din toamna la Pro TV. 

Dupa ce a fascinat cu preparate uimitoare milioane de romani din fata televizoarelor, cea mai intensa competitie culinara continua la PRO TV. Emisiunea “MasterChef” incepe cautarile de noi concurenti si invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro. Dupa perioada de inscrieri, caravana va ajunge pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. 

Caravana “Vocea României” continua pe 15 iunie in Iasi, pe 22 iunie la Timisoara, pe 28 si 29 iunie in capitala si pe 13 iulie la Constanta. Editia a patra “Vocea României” invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies