Au fost la Romanii au talent! Freakquency reprezinta Romania la Campionatul Mondial de break dance!


	Au fost la Romanii au talent! Freakquency reprezinta Romania la Campionatul Mondial de break dance!
Data: 23 Mai 2011

CRBL impreuna cu trupa sa, Freakquency, pe care telespectatorii au vazut-o in emisiunea “Romanii au talent” difuzata de ProTv, vor fi singurii reprezentanti ai Romaniei la Campionatul mondial de break dance BOTY (Battle of the Year).

Spre sfirsitul acestei saptamini, CRBL va lipsi de la emisiunea pe care o prezinta la ProFM de luni pina vineri de la ora 19.00 dar absenta sa, pe linga faptul ca va fi motivata, e pe cale sa ii faca foarte mandri pe romani.

Vezi ce au facut la Romanii au talent trupa Freakquency

 

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Liceenii din Bucuresti au avut ocazia sa vada demonstratii live pentru ca ProFM si CRBL au organizat show-uri instant in diverse institutii de invatamint, unde cantaretul a mers impreuna cu Freakquency. Ei s-au bucurat de un real succes printre tineri si au profitat de ocazie sa isi sustina antrenamentele chiar in licee, in contact direct cu publicul.
Trupa completa va pleca pe 26 mai in Grecia, la Salonic, iar pe 27 si 28 mai vor participa la BOTY Balckani – competitie pe care daca o vor cistiga se vor califica pentru marea finala.

“Acesta este un vis al nostru pentru care ne antrenam de foarte mult timp”, spune artistul, care in aceasta saptamina va vorbi si la ProFM despre probele prin care vor trebui sa treaca toti concurentii si despre importanta acestei competitii, la care trupa Freakquency a participat in ultimii doi ani consecutiv. Ei s-au clasat prima data pe locul III, apoi pe locul II, iar in acest an, cu sustinerea din partea liceenilor si a ascultatorilor ProFM lupta  impreuna cu CRBL pentru primul loc.

Desi are emotii, DJ-ul ProFM este increzator ca show-ul pregatit va avea succes. “Trebuie sa ne concentram doar pe coregrafie in prima faza, iar odata calificati in finala trebuie sa fim calmi si sa nu uitam ca dansul este o arta si totodata o placere pentru noi. Si atunci totul va fi bine. De cind m-am apucat de break dance mi-am dorit sa ajung pe scena BOTY. Acest lucru se va intimpla in weekend, alaturi de Freakquency, care este in mare parte trupa Big Bounce pe care am infiintat-o in 2005, atunci cind am deschis sala de dans” declara CRBL, adaugind ca in cei 6 ani acestia au reusit sa reziste impreuna si ca in tot acest timp au cistigat toate competitiile de gen din Romania si au devenit cunoscuti si inafara tarii.
 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies