Asa va arata Bianca Dragusanu la cel mai important eveniment din viata sa. Roscata isi prezinta rochia de mireasa "La Maruta"


	Asa va arata Bianca Dragusanu la cel mai important eveniment din viata sa. Roscata isi prezinta rochia de mireasa "La Maruta"
Data: 09 Septembrie 2013

Cununia religioasa dintre Bianca si Victor Slav se va desfasura pe 29 septembrie, intr-un centru luxos. In acelasi centru va avea loc si petrecerea, unde sunt asteptate in jur de 300 de persoane.

Dupa ce vineri, la cununia civila cu Victor Slav, a facut senzatie intr-o rochie rosie, Bianca este hotarata sa-si gaseasca rochia de mireasa perfecta pentru ziua cea mare. Roscata a probat, in exclusivitate, "La Maruta", mai multe rochii de mireasa, insa niciuna nu i-a venit ca turnata pe talia sa de viespe, iar roscata a recunoscut ca orice model va alege va avea nevoie de cateva modificari.

"Mi-am dorit o rochie simpla, nu una de printesa. Am sa modific partea de sus a corsajului. Va trebui modificata dupa corpul meu, dupa ideile mele si dupa cum cred eu ca o sa-mi stea mai bine", a dezvaluit Bianca.

Roscata va imbraca doua rochii de mireasa: prima o va purta la ceremonia religioasa, iar a doua la petrecerea care va avea loc dupa aceea.


 

La scurt timp dupa ce a primit inelul de logodna de la iubitul ei Victor Slav, Bianca Dragusanu incepuse deja sa isi gaseasca modelul preferat de rochie de mireasa.
 
In primavara, roscata le-a aratat fanilor sai de pe Facebook o fotografie cu o rochie de mireasa cu croiala de tip sirena, din dantela si brodata cu flori albe, intrebandu-i cum li se pare.

Parerile admiratorilor sai au fost impartite; in timp ce unii i-au spus ca nu i-ar sta bine intr-o rochie simpla, altii au felicitat-o pentru alegere: "Superba! Ti-ar scoate corpul tau perfect in evidenta", "Mi-as dori sa te vad imbracata in ea".

Modifică setările cookies