Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit "Vocea Romaniei". Vezi aici cele mai tari momente VIDEO


	Aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit "Vocea Romaniei". Vezi aici cele mai tari momente VIDEO
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei,
Data: 31 Octombrie 2012

Ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” difuzata aseara de ProTV a fost lider detasat de audienta. Conform Kantar Media, la nivelul publicului comercial (public din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani), ProTV a inregistrat o audienta medie 14.1 puncte de rating si o cota de piata de 28.1%, uramt fiind de Kanal D cu o medie de 7.3 puncte de rating si 14.6% cota de piata si Antena 1 cu 7.1 puncte de rating si 14% cota de piata.

“Vocea Romaniei” si-a pastrat pozitia de lider si la nivelul publicului din mediul urban, obtinand o audienta medie de 11.8 puncte de rating si 21.5% cota de piata, urmat de Kanal D cu 8.8 puncte de rating si 16.1% cota de piata si Antena 1 cu 6.4 puncte de rating si 11.6% cota de piata. In minutul de aur la nivelul publicului commercial (22:04), ProTV a obtinut un rating de 18.1 puncte de rating si o cota de piata de 36.4% cota de piata. La nivelul intregii populatii din Romania, in minutul de aur 21:12, aproate 3 milioane de telespectatori au fost cu ochii si urechile pe “Vocea Romaniei”.

Vezi show-ul ACUM pe Voyo.ro.

Etapa “Auditiilor pe nevazute” de la “Vocea Romaniei” s-a incheiat. Cei patru antrenori si-au ales cate 14 voci cu care vor merge mai departe in etapa “Confruntarilor”.

Ultimele alegeri care sa le completeze echipele nu au fost deloc usoare. Loredana l-a luat in echipa ei pe Alexandru Simion, incantata de inflexiunile vocii sale si de sensibilitatea cu care a interpretat piesa.


REVEZI AICI CELE MAI FRUMOASE MOMENTE DE LA AUDITIILE PE NEVAZUTE DE LA "VOCEA ROMANIEI".

Moga a avut o seara dificila, avand de selectat trei concurenti pentru a-si completa echipa.  Primul ales a fost Marcel Rosca, un tanar de 22 de ani, care a trait niste emotii extraordinare, scaunul lui Moga intorcandu-se in ultima clipa. Monica Merisan a reusit sa intoarca scaunul lui Marius Moga, dar sa ii impresioneze si pe ceilalti antrenori. Monica este deja cunoscuta publicului din lung-metrajul “poveste de cartier”, in care a jucat alaturi de Florin Calinescu.

Vizi Imre a fost concurentul care a reusit sa starneasca cea mai mare dezbatere a serii. Loredana si-a dat jos pantofii pentru a-I oferi “sosete de diamant”, Horia  fost pe punctul de a se descalta din nou, fiecare a scos la inaintarea tot arsenalul pentru a-l avea in echipa. Dupa ce a analizat bine lucrurile, amintindu-si ca era o vreme in care trupa lui parodia piesele lui Moga, a ales sa mearga mai departe in echipa acestuia. 

Brenciu a facut si el doua super achizitii! Dalma Kovacs, cunoscuta telespectatorilor ProTV de la “Land of Jokes”,  a facut senzatie la “Vocea Romaniei” intorcand toate cele patru scaune. Pasionata de jazz, Dalma a venit la acest show in incercarea de a-si atrage un nou public si de a face un pas inainte in cariera. Vocea ei a starnit o adevarata batalie intre antrenori. Vlad Simion a adus o explozie de energie pe scena de la “Vocea Romaniei”, a intors doua scaune, dar a ales in cele din urma sa mearga in echipa lui Horia Brenciu.

Smiley a adaugat in echipa lui inca doua voci masculine: Gheorghe Mihail si Dragos Cristiu. Mihail a venit alaturi de Nicolae Cristian Nistor, un concurent din echipa lui Horia Brenciu, pentru ca mai presus de muzica ii leaga si o prietenie. Dorinta lui Mihail e de a face parte din show-bizz, motiv pentru care a si venit la aceasta emisiune. Desi a reusit sa intoarca scaunul lui Horia Brenciu in doar cateva secunde, decizia finala a fost Smiley!

Dragos a reusit cu greu sa aleaga intre cei doi antrenori care s-au intors atunci cand a inceput sa cante. Smiley sau Marius Moga? A fost o intrebare  la care Dragos a avut nevoie de ceva timp de gandire, insa raspunsul corect in cazul lui a fost Smiley! Dupa ce a facut furori la Eurovision alaturi de trupa Electric Fence, Elena Vasile si-a incercat norocul si la “Vocea Romaniei”. Aceasta a reusit s ail impresioneze pe Smiley si sa mearga mai departe in etapa “Confruntarilor”.

Cel mai apreciat concurent al serii a fost insa Pavel Bartos. Prezentatorul a reusit imediat sa intoarca toate cele patru scaune! Nu pentru ca a avut o voce nemaipomenit, insa si-a construit foarte bine momentul. Mormaitul de la microfon, i-a determinat pe antrenori sa se intoarca, convinsi fiind ca li se pune ceva la cale!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies