Antonia, in fotografii din ce in ce mai provocatoare. A renuntat la maiourile barbatesti in favoarea bluzelor cu vedere la sutien


	Antonia, in fotografii din ce in ce mai provocatoare. A renuntat la maiourile barbatesti in favoarea bluzelor cu vedere la sutien
Citeste mai mult despre: Antonia,
Data: 22 Mai 2013

In ultima vreme, Antonia a fost tina criticilor din cauza tinutelor sale masculine care nu faceau altceva decat sa-i ascunda frumusetea si sa o transforme din cea mai sexy cantareata din Romania in cea mai putin stilata.

Cu toate acestea, Antonia pare sa-si fi dat seama ca stilul care o prinde cel mai bine este cel care ii pune in valoare frumusetea si feminitatea si a publicat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii care o infatiseaza asa cum fanii ei rareori mai au ocazia sa o vada.

In una din poze, cantareata poarta o tinuta foarte eleganta, compusa dintr-o camasa alba, cu un decolteu imens care i-a lasat sutienul la vedere si o pereche de pantaloni lejeri. Singurele accesorii care au completat outfit-ul Antoniei au fost o geanta bej si o bratara care au oferit un aer discret, dar sexy tinutei artistei.

O alta fotografie o prezinta pe Antonia imbracata intr-o fusta mulata si colorata, pe care a purtat-o cu un maiou scurt, cu dungi albe si negre, care i-a lasat abdomenul plat la vedere.

Fanii artistei au apreciat din plin schimbarea Antoniei si au complimentat-o pentru tinutele alese si pentru cat de bine arata imbracata in haine care ii pun in valoare feminitatea.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies