Antonia a trecut printr-un moment infricosator! Vezi ce a speriat-o de moarte! - VIDEO


	Antonia a trecut printr-un moment infricosator! Vezi ce a speriat-o de moarte! - VIDEO
Data: 19 Mai 2012

Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase femei din tara, este mamica unei fetite superbe si are o cariera de succes in muzica. De curand, vedeta a avut parte de o sperietura groaznica.

Maya Rosaria, fetita ei in varsta de un an si opt luni, a tras o cazatura care le-a dat emotii parintilor ei. Antonia s-a speriat foarte tare si a plans 30 de minute incontinuu. Dupa cazatura, Maya nu a avut nevoie de ingrijirea unui medic, dar a fost necesara putina atentie din partea Antoniei si a bunicii ca sa uite de durere si sa-si reia nestingherita joaca.

Mamica ei si tatal Vicenzo, desi sunt parinti tineri, stiu ce inseamna responsabilitatile care vin cu un copil,  o coplesesc pe Maya cu toata dragostea lor si se asigura ca micutei nu ii lipseste nimic. Poate ca Antonia are o conexiune atat de puternica cu fetita si pentru ca ea, la randul ei, si-a pastrat toata inocenta unui copil. Este o fire jucausa si nu se teme sa glumeasca si sa faca pozne. Drept dovada stau toate pozele si filmuletele pe care artista le publica pe pagina ei personala de Facebook.

Artistii petrec multe ore pe drum atunci cand trebuie sa sustina concerte in diferite orase, insa Antonia stie cum sa scape de plictiseala. Spre deliciul fanilor care ii urmaresc fiecare miscare on line, Antonia a dezvaluit o noua ipostaza a personalitatii sale. A renuntat la brunet in favoarea blondului si a pus in scena un spectacol savuros.

 

Modifică setările cookies