Transformare SPECTACULOASA: Angelina nu ar mai fi atat de "jolie" daca in ultimii 10 ani ar fi avut un chef nebun de bautura


	Transformare SPECTACULOASA: Angelina nu ar mai fi atat de "jolie" daca in ultimii 10 ani ar fi avut un chef nebun de bautura
Data: 28 Noiembrie 2013

Ravagiile cauzate de consumul de alcool sunt cunoscute si, cel mai frecvent, sunt ignorate. O aplicatie inovatoare ne arata cum ar putea arata Angelina Jolie daca ar consuma cantitati insemnate de tarie.

Aplicatia, numita "The Drinking Machine", a fost conceputa de catre artistul Auriole Price pentru a trage un semnal de alarma cu privire la efectele devastatoare ele consumului excesiv de alcool.


Upload-ul unei fotografii si introducerea cantitatii de alcool consumate zilnic permite aplicatiei sa redea consecintele pe care betiile repetate le au asupra procesului de imbatranire a pielii.

Imaginiile, absolult terifiante si rusinoase, dezvaluie impactul negativ al consumului de alcool, ilustrand fete ridate si ochi rosii.


Initial, aplicatia a fost creata pentru o unitate medicala scotiana, dar, in prezent, a fost lansata si pentru iTunes.

Auriole Price, in varsta de 41 de ani, a afirmat: "Scopul major al aplicatiei este de a soca publicul, pentru ca, mai apoi, oamenii sa consume alcool in cantitati mai mici".

Nu doar faimoasa Angelina Jolie a fost "victima" acestui experiment. Madonna si Tulisa Constostavlos au avut si ele "sansa" de a vedea ce inseamna sa o duci din betie in betie si din mahmureala in mahmureala.

Sursa The Sun

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies