Soricelul lui Mihai Petre intra in gaurica si iese si intra. Dar sa vezi sobolanul lui Bartos! Fa cunostinta cu cel mai haios magician: VIDEO


	Soricelul lui Mihai Petre intra in gaurica si iese si intra. Dar sa vezi sobolanul lui Bartos! Fa cunostinta cu cel mai haios magician: VIDEO
Data: 16 Februarie 2013

Andrei Andronachi a venit increzator ca are sanse de 87% in competitie. 87% surpriza si restul... uimire.

Andrei a prezentat un numar de magie, pentru care a avut nevoie de doi asistenti: o fata din public, pe care a numit-o Marioara si Smiley, pe care l-a poreclit Ion.

Cu ajutorul asistentilor, Andrei Andronachi a reusit cu mult umor sa faca un soricel, despre care a spus ca este soricelul lui Mihai Petre, sa dispara intr-o "gaurica".

"Esti cel mai haios magician pe care l-am vazut pana acum", i-a spus Mihai Petre.

In timp ce isi primea verdictul, Andrei a inceput sa manance o banana. "Ai nevoie de energie?", l-a intrebat intrigat Mihai.

"Am emotii", i-a raspuns concurentul.

"Nu stiu daca a fost numar de magie. Divertisment a fost cu siguranta", a completat Andra.

"Andrei, o sa fiu sincer cu tine. Eu nu cred ca esti talentat. Cred ca esti unul dintre CEI mai talentati magicieni pe care i-am vazut in viata mea. Imi doresc sa te vad si sa te revad cel putin pana in finala", i-a spus, de asemenea, Andi Moisescu.

Andrei Andronachi a trecut in etapa urmatoare cu 3 X "DA".

"Asta e marele hit. A fost NU un numar de magie, ci un numar magic", crede Andi Moisescu.

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.

VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies