Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, terorizati de serpi la “Serviti, va rog!”


	Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, terorizati de serpi la “Serviti, va rog!”
Data: 04 Septembrie 2012

Pe 4 si 5 septembrie de la ora 20:30, la ProTV.

Vedetele continua circul la ProTV, marti si miercuri de la ora 20:30. Andreea Tonciu, Nicolae Mitea, Cocuta si Antonio sunt cele patru vedete puse la treaba de Nea Marin intr-o noua editie “Serviti, va rog!”.


Venit de pe terenul de fotbal in lumea circului, Nicolae Mitea a facut tot posibilul sa-si faca treaba asa cum trebuie si sa respecte ordinele date de Nea Marin. Toate astea pana la un punct! Cand rabdarea lui si-a pierdut orice limita, fotbalistul si Antonio, membrul baletului “Dansez pentru tine” si-au luat o dupa-amiaza libera si au fugit cat au vazut cu ochii de Nea Marin. Distractia nu a durat mult pentru ca acesta le-a dat repede de urma. 

Nici show-urile de la circ nu au fost usoare! Andreea Tonciu si Nicolae Mitea au tras o sperietura de moarte atunci cand Nea Marin a pus serpii pe ei. Fotbalistul a dat pana atunci dovada de foarte mult curaj, interactionand cu toate animalele fara frica, insa totul pana la serpi. Cand s-au vazut cu nevertebratele la gat, cei doi au avut o reactie de neimaginat!

Fetele si-au facut si ele de cap. Avand sarcina de a face curat in cabinele circarilor, Andreea si Cocuta nu au mai tinut cont de cerintele lui Nea Marin si s-au pus pe o veritabila sedinta foto, lasand in urma lor un haos general.

Ce repercusiuni a avut acesgt gest, telespectatorii vor vedea pe 4 si 5 septembrie de la ora 20:30, la ProTV.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies