Andreea Spataru, indragostita de masinile automate

Andreea Spataru, indragostita de masinile automate
Data: 13 Martie 2010
Sambata, 13 martie, la ProMotor a venit o vedeta care si-a castigat prima masina la un concurs de Miss Playboy.

Andreea Spataru nu va uita niciodata prima ei masina pe care a castigat-o in urma cu 5 ani, un MG Rover, dar nici Dacia tatalui ei pe care a condus-o buna bucata de timp dupa ce si-a luat permisul.

Sambata la pranz, Andreea Spataru a venit la Promotor cu una dintre cele cele masini ale ei, un BMW seria 5, cu motor diesel si 245 CP. Desi mai are un Range Rover, Andreea Spataru prefera seria 5 de la BMW, deoarece este o masina confortabila, spatioasa si sportiva. Indragostita de masinile automate, fosta Miss Playboy Romania se declara un sofer prudent, care merge in limite legale, dar recunoaste ca a mai “furat” cateva amezi, mai ales pentru vorbit la telefon sau depasirea vitezei cu vreo 20 de kilometri.

Tot sambata, 13 martie,  a continuat incursiunea in lumea masinilor prezentate la  Salonul Auto de la Geneva, unde a fost lansat primul SUV romanesc. Echipa Pro TV, formata din Roxana Ciuhulescu si operatorul Eduard Obretin, s-a intors acasa cu imagini inedite, dar si cu un interviu in exclusivitate cu Fabrizio Giugiaro, celebrul designer de masini care ne vorbeste despre masinile lui si totodata despre Dacia Duster.


 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies