Andreea Moldovan de la "MasterChef" dezvaluie care au fost cele mai grele momente din concurs pana acum, pentru ea, si ce lectii de viata a invatat pe parcursul emisiunii.
Cand ai intrat in acest concurs ti-ai imaginat ca o sa ajungi atat de departe in concurs? Ce ti s-a parut cel mai greu, pana acum, in concurs?
Cand am intrat in concurs m-am gandit cum sa trec de fiecare etapa in parte. Stiam ca toti sunt bine pregatiti si ca tind catre marele titlu, asa ca in prima faza mi-am dorit sa ajung in primii zece. Cea mai grea pana acum a fost intalnirea cu Chef Joseph Hadad si Tudor Constantinescu de la Chocolat, iar faptul ca am castigat proba aceasta si am ajuns capitan de echipa la cota 2000 a fost o onoare pentru mine.
Care a fost cel mai sofisticat fel de mancare pe care l-ai gatit la Masterchef? Dar cea mai mare greseala pe care ai facut-o la MasterChef?
Produsul meu de patiserie de la French Cuisine este preparatul de care sunt cea mai ”atasata”, probabil si din prisma laudelor, Chef Florin spunand ca e cel mai bun produs de patiserie pe care l-a mancat in viata lui. Cat despre greseli, au fost multe, au durut tare, dar in ceea ce ma priveste, se detaseaza lejer acele cupcakes total nereusite.
Ce ai invatat din acest concurs?
Am invatat sa estimez CORECT cantitatile pentru un volum mare de mancare. De asemenea, a fost o lectie de viata si mi-a intarit zicala ”Daca taceai, filosof ramaneai”. :)
Ce te-ai gandit sa faci dupa terminarea acestui show?
Imi doresc sa ies din confortul bucatariei mele si sa ajung in liga profesionista, acum ca am trecut prin experienta frumoasa dar si dura a concursului, munca in restaurant nu ma mai sperie.
Cu care dintre cei trei MasterChefi ti-ar placea sa colaborezi?
Cei trei Chefi sunt diferiti, toti niste profesionisti adevarati, asa ca nu am o preferinta anume.