Andreea Marin: Eu am sentimentul ca mama mea imi vorbeste

Andreea Marin: Eu am sentimentul ca mama mea imi vorbeste
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Andreea Marin, mama,
Data: 03 Noiembrie 2010
Andreea Marin Banica a acceptat invitatia lui Maruta la Happy Hour si a venit pe Happylica unde a vorbit atat despre proiectele in care este momentan implicata, dar si despre viata sa particulara, adica despre pierderea mamei.

Toata lumea stie ca Zana Surprizelor este foarte zgarcita cand vine vorba despre viata sa personala, de aceea mare a fost uimirea cand Andreea a povestit despre decesul mamei sale.

Ea si-a pierdut mama cand avea doar noua ani: "Eu am o comunicare speciala cu mama, insa incerc sa nu vorbesc foarte mult despre asta pentru ca nu as vrea sa-mi aud vorbe si sa creada cineva ca sunt nebuna", a marturisit Andreea Marin.

Zana crede cu tarie in posibilitatea de a comunica cu cei decedati si asta pentru ca tarieste pe propria piele aceasta experienta.

"Dialogul meu cu mama mea este uneori foarte practic este ca o discutie intre mine si tine, fata in fata", ii povesteste Andreea lui Catalin Maruta.

"Cred in karma si in reincarnare si atunci imi este mai usor sa privesc si ideea de moarte, imi este mai usor sa trec peste pierderea unei peroane dragi deoarece stiu ca este intr-un alt plan. Astfel imi este mai usor sa trec peste anumite drame", a mai adaugat Andreea Marin.

Ea nu a uitat nici de fiica ei, iar intrebata fiind, de Maruta, cu cine seamana micuta Violeta, Zana a spus ca nu seamana nici cu ea nici cu Stefan pentru ca are pielea mai deschisa si este creata.

Intra pe happyhour.ro pentru a vedea ce a mai povestit Andreea Marin!

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies