Andreea Marin imbraca din nou rochia de mireasa - FOTO


	Andreea Marin imbraca din nou rochia de mireasa - FOTO
Data: 20 Septembrie 2013

Andreea Marin a fost prezenta la gala premiilor Media Music Awards, de la Sibiu, unde a uimit pe toata lumea cu tinuta pe care a ales sa o poarte.

Andreea si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie lunga, alba, din dantela, cu un decolteu amplu, care semana perfect cu o rochie de mireasa. Mai mult, vedeta TV a ales sa poarte si o coronita alba, cu perle, si cercei de tip candelabru, facandu-i pe multi sa se intrebe daca "zana" are de facut vreun anunt.

Cu toate acestea, Andreea sustine ca nu va mai imbraca niciodata o rochie de mireasa daca se va mai casatori: "Am imbracat rochia de mireasa o singura data si asa va ramane. Aveam 18 ani atunci", a declarat "zana".

Andreea Marin are o relatie cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk de mai bine de patru luni, iar frumoasa prezentatoare are numai cuvinte de lauda atunci cand vine vorba de iubitul ei.  "Este o relatie cat se poate de serioasa, nu-mi permit sa am o relatie de fatada. Ne intelegem foarte bine si nu exclud casatoria cu Tuncay, mai ales ca eu cred in dragoste si iubire", declara recent Andreea.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies