Andreea Esca, o mama responsabila: “Nu o las pe fiica mea sa isi cumpere haine exorbitant de scumpe!” VIDEO

Andreea Esca, o mama responsabila: “Nu o las pe fiica mea sa isi cumpere haine exorbitant de scumpe!” VIDEO
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, mama, Stirile ProTV,
Data: 28 Iunie 2010
Vedeta Stirilor Pro TV, Andreea Esca este o mama permisiva, dar si responsabila in acelasi timp. Isi lasa fiica de 10 ani sa faca propriile alegeri, insa totul are o limita.

De obicei, eu si Alexia mergem impreuna la cumparaturi. Ii dau diverse sfaturi, dar incerc pe cat posibil sa nu ii ingradesc gustul si sa nu o fac sa se uite numai catre anumite lucruri care mi-ar placea mie. Mi se pare normal sa isi dezvolte propria personalitate”, a spus pentru www.perfecte.ro Andreea Esca.

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv incearca sa isi responsabilizeze fiica si sa o invete ce lucruri sunt potrivite pentru varsta ei.

Sunt si lucruri cu care nu sunt de acord, chiar daca colegele ei le fac. I-am explicat ca fiecare are familia lui si deciziile se iau in familiile respective. Deocamdata, consider ca nu este normal sa isi vopseasca unghiile nici pentru o petrecere, nu sunt de acord sa aiba telefon mobil sau sa aiba lucruri exorbitant de scumpe, atata timp cat este un copil si poarta haina respectiva maxim un sezon”, a spus vedeta Pro Tv.

Intra pe www.perfecte.ro sa vezi cum se imbraca Andreea Esca atunci cand nu este la pupitrul stirilor PRO TV.

 


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies