Andra, cadoul primit de la David si Catalin de Martisor. Cum a fost rasfatata vedeta de 1 Martie

Andra, cadoul primit de la David si Catalin de Martisor. Cum a fost rasfatata vedeta de 1 Martie
Citeste mai mult despre: Andra, 1 martie, cadou,
Data: 01 Martie 2015

Fara indoiala, Andra este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din tara, iar daca ar fis sa ne referim la familie, vedeta se numara printre celebritatile care au o viata de invidiat.

Cu ocazia zilei de 1 martie, vedeta a fost rasfatata de cei mai importanti barbati din viata ei, Catalin si David, cu un set de trei talismane norocoase, de la o prestigioasa firma de bijuterii, cadou care a facut-o inca o data fericita si care i-a demonstrat deopotriva ca este iubita in fieacare clipa din viata ei.

"Sa avem o primavara frumoasa! De martisor, am primit de la baietii mei Catalin si David 3 talismane norocoase! Va iubesc si va multumesc pentru toata dragostea pe care mi-o purtati zi de zi ! Lalelele sunt pentru toate fanele mele..Va pup si va iubesc !", a fost mesajul pe care artista l-a publicat in descrierea unei imagini care o infatiseaza in fata unui buchet imens de lalele.

In ceea ce priveste cadoul Andrei pentru fanele ei, vedeta a publicat imaginea mai sus mentionata pentru a darui virtual cate o floare fiecarei fane.

Imaginea a strans peste 50.000 de like-uri, iar mesajele de multumire si apreciere au curs fara incetare.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies