"E momentul!" Andi Moisescu face un anunt neasteptat: Vrea sa se retraga


	"E momentul!" Andi Moisescu face un anunt neasteptat: Vrea sa se retraga
Citeste mai mult despre: Andi Moisescu,
Data: 24 Decembrie 2012

E o veste la care nimeni nu se astepta, insa Andi Moisescu a tinut sa lamureasca lucrurile.

Dupa finala de la "Vocea Romaniei" de miercuri, 26 decembrie cand va canta in duet cu Julie Mayaya, concurenta lui Horia Brenciu, Andi Moisescu a decis sa se retraga din activitatea muzicala!

Daca tot nu am apucat sa ma lansez intr-o cariera muzicala pana la 40 de ani, acum singurul lucru pe care pot sa-l fac este sa-mi anunt public retragerea din ea.”, a declarat Andi Moisescu.

Prezenta lui in finala de la "Vocea Romaniei" a surprins pe toata lumea. Telespectatorii erau obisnuiti cu veleitatile lui de tobosar sau chitarist, insa nimeni nu stia si despre voce. Surpriza pe care el si Julie au pregatit-o telespectatorilor ProTV va fi asadar cu atat mai mare! 

Cariera mea muzicala a inceput alaturi de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc intr-un club, si a continuat anul asta la Sala Palatului in spectacolul “My way”. Asadar, am cantat in club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct in finala de la “Vocea Romaniei”, cred ca e momentul sa pregatesc un turneu de retragere.  Lasand gluma deoparte, ma bucur foarte mult sa sustin o voce atat de buna. Am pregatit chiar si un tricou pentru finala!:)”, a declarat Andi. 


Intra AICI in concurs si poti castiga 5 smartphone-uri COSMOTE SMART PLAY, Cartele VIBE  si invitatii VIP pentru toata gasca ta la cel mai tare party de revelion, SUPERvelionul PRO FM

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies