Andi Moisescu, mai tare ca iluzionistul Johannes. Poate n-o sa crezi, dar a incercat unul dintre cele mai periculoase trucuri de mentalism


	Andi Moisescu, mai tare ca iluzionistul Johannes. Poate n-o sa crezi, dar a incercat unul dintre cele mai periculoase trucuri de mentalism
Citeste mai mult despre: Andi Moisescu, Johannes, Romanii au talent,
Data: 10 Mai 2013

Daca la "Romanii au talent" doar asista la tot felul de numere magice, spectaculoase, senzationale, dintre care unele aparent imposibile, in viata reala juratul Andi Moisescu incearca sa-si testeze si el limitele.

Urmeaza ultimul act al spectacolului suprem: marea finala "Romanii au talent" - ASTAZI, de la 20:30! Invingatorul ia totul!

De curand, juratul de la "Romanii au talent" s-a jucat de-a mentalistul pe un circuit de karting, unde a reusit performanta uluitoare de a merge cu 7 km/h, legat la ochi cu o efarfa! In dreapta lui a fost Roxana Ciuhulescu, care a si povestit aventura lor pe o retea de socializare.

"Andi Moisescu este mai tare ca iluzionistul Johannes.

I se spune "spaima soselelor", a reusit sa faca viraje de 180 grade legat la ochi, a trecut printre jaloane fara sa le atinga si sa sperie toti iepurii din apropiere.

Cu mine in dreapta a mers ca un nebun pe circuitul Amckart si a reusit sa atinga o viteza maxima de....7 km/h. :))" a scris pe Facebook Roxana Ciuhulescu.

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies