Anda Adam recunoaste ca are o relatie cu un fotbalist de 19 ani. Prima declaratie a cantaretei


	Anda Adam recunoaste ca are o relatie cu un fotbalist de 19 ani. Prima declaratie a cantaretei
Citeste mai mult despre: Anda Adam, Catalin Tira,
Data: 28 Martie 2013

Daca fostul ei iubit, Victor Slav, are o relatie de trei luni cu Bianca Dragusanu, Anda Adam a evitat pana acum sa aiba o noua legatura sentimentala stabila.

Desi a fost fotografiata adesea in compania unor barbati in cluburile din Capitala, Anda Adam a negat ca ar fi fost ceva mai mult decat simple conversatii, ca intre prieteni.

Acum, pare ca Anda este pregatita sa inceapa o noua relatie si a fost fotografiata de paparazzii Cancan.ro alaturi de un fotbalist roman de la echipa italiana de fotbal Lazio.

Catalin Tira
a facut cunostinta cu Anda prin intermediul unor prieteni comuni, iar fotbalistul a placut-o atat de mult pe artista incat a invitat-o la o intalnire.

Catalin are 19 ani si este fiul fostului rapidist Stefan Tira.

Anda Adam a tinut sa lamureasca lucrurile printr-un comunicat de presa: "Relatia mea cu Catalin Tira tine strict de intimitatea mea, iar daca aceasta reprezinta, prin absurd, o informatie de interes public, atunci am rugamintea ca ceea ce se scrie sa fie bazat pe adevar, nu pe inventii sau pe declaratii ale unor terti.

De cand l-am cunoscut pe Catalin am iesit o singura data la masa intr-un loc civilizat, de calitate. Prin urmare nu am mers in cluburi, baruri, pizzerii sau alte localuri despre care s-a speculat in presa. Nu fumez, nu beau si stiu foarte bine ce inseamna sa faci sport de performanta deoarece am crescut intr-o familie de sportivi, tatal meu fiind fost antrenor de inot al echipei Steaua. Subliniez aceste lucruri pentru ca am observat ca sunt transformata de unii si altii intr-o influenta negativa asupra carierei lui Catalin.

il sustin moral, il ambitionez in ceea ce trebuie sa faca. Am maturitatea de a cunoaste ce inseamna viitorul profesional al unui individ. Am muncit si am crescut pe propriile forte inca din perioada adolescentei si stiu cat de important este sa fii focusat pe ceea ce ai de indeplinit", a transmis cantareata.


Citeste mai multe si vezi fotografiile cu cei doi aici


ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies