Ana Maria Branza, despre stilul de viata al unui campion mondial, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"

Ana Maria Branza, despre stilul de viata al unui campion mondial, sambata, la "Ce se intampla, doctore?"
Data: 28 Noiembrie 2013

Sambata, 30 noiembrie de la 10:00, la ProTV, Ana Maria Branza, campioana mondiala la spada, este invitata Oanei Cuzino la "Ce se intampla, doctore?"

Pasionata si pozitiva, sportiva le va povesti celor de acasa cum decurg antrenamentele pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, cum reuseste sa mentina echilibrul intre munca si relaxare si care sunt micile ei "placeri vinovate" in materie de nutritie.

Postul nu trebuie sa aduca monotonie in meniul zilnic, iar nutritionistii recomanda aromele vegetale pentru imbogatirea retetelor clasice. Salata orientala si mancarea de ciuperci pot fi transformate din preparate simple intr-unele premium cu ajutorul catorva elemente – cheie. Telespectatorii vor afla cum sambata aceasta, la "Ce se intampla, doctore?", direct de la Bogdan Alexandrescu, Dexter pentru prieteni, fost concurent la "MasterChef".

Dansul reprezinta alternativa distractiva pentru clasicele ore de sport. Pe langa corectarea posturii, vine cu relaxare si deconectare de la cotidian. In emisiunea de sambata, Oana Cuzino le va prezenta celor de acasa doua stiluri total diferite, dar cu beneficii asemanatoare: hip hop si tango.

Medicii recomanda combaterea racelilor la copii cu ajutorul tratamentelor naturale. Astfel se protejeaza sistemul imunitar al acestora. Cuisoarele, cimbrisorul, extractele de sovarv si lichen de piatra sunt cateva dintre plantele cu efecte recunoscute. Tot in editia de sambata a emisiunii, cei de acasa vor vedea care cum actioneaza acestea.

Disconfortul la nivelul danturii este mai des intalnit in sezonul rece, iar temepraturile scazute pot acutiza afectiunile deja existente. Telespectatorii vor afla cum pot combate sensibilitatea dentara tot sambata, la "Ce se intampla, doctore?", de la ora 10:00, numai la ProTV.

 

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies