"AM NEVOIE DE TINE asa cum am nevoie de un LEAC PENTRU CANCER". Mesajul unui barbat pentru sotia sa, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood! VIDEO


	"AM NEVOIE DE TINE asa cum am nevoie de un LEAC PENTRU CANCER". Mesajul unui barbat pentru sotia sa, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood! VIDEO
Data: 04 Ianuarie 2012

Un barbat a realizat, cu ajutorul unei vedete de la Hollywood, un videoclip emotionant pentru a-i multumi sotiei sale pentru sprijinul acordat in lupta cu cancerul. Kristian Anderson, in vârsta de 36 de ani, a murit din cauza cancerului.

In urma cu doi ani, barbatul a realizat un videoclip pentru ziua de nastere a sotiei sale si pentru a-i multumi acesteia pentru sprijinul acordat in lupta cu cancerul, scrie dailymail.co.uk.

Pentru ca Rachel, sotia sa, este un fan al lui Hugh Jackman, Kristian a apelat la ajutorul actorului pentru realizarea filmului.

Rachel's Birthday Video from Kristian Anderson on Vimeo.

Hugh Jackman apare pentru câteva secunde in videoclipul-cadou, spunând: "Te iubeste, Rachel. Te iubeste". In videoclip mai apare si primul ministru din Noua Zeelanda, John Key, care ii ureaza femeii "La multi ani".Kristian a folosit mai multe cartoane pe care a scris mesaje pentru sotia sa: "Am nevoie de tine asa cum am nevoie de un leac pentru cancer" sau "Cât timp voi trai, inima mea iti apartine" sunt doua dintre mesajele emotionante ale barbatului pentru Rachel.

"Desi nu l-am intâlnit niciodata pe Kristian, simt ca il cunosc. A fost o inspiratie si ne-a amintit sa pretuim ceea ce conteaza cu adevarat in viata", a declarat Hugh Jackman dupa moartea barbatului.

Mediafax

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies